اقدامات قبل از جراحی بینی

اقدامات قبل از جراحی بینی یکی از مراحل پیش از جراحی بینی می باشد که حائز اهمیت است که باعث می شود تا بدن بیمار برای انجام عمل جراحی آماده شود و در حین انجام عمل جراحی یا بعد از آن برای او مشکلی به وجود نیاید. اگر شما نیز متقاضی عمل زیبایی بینی هستید اما نمی دانید برای اینکه برای این عمل آماده شوید یاید چه کاری انجام دهید یا یکی از مراجعه کنندگان دکتر مجتبی ملکی بهترین جراح بینی تهران هستید و می خواهید برای عمل با ایشان آماده شوید بهتر است این مقاله را مطالعه کنید. با رعایت این نکات هیچ مشکلی برایتان قبل و بعد از عمل به وجود نمی اید. 

 

اقدامات قبل از جراحی بینی

 

انتخاب جراح بینی خوب در تهران

انتخاب جراح بینی خوب جزو مهم ترین اقدامات قبل از جراحی بینی می باشد که شما باید به آن توجه کنید. به صحبت های جراح خود درمورد توانایی های جراحی دماغ در اصلاح ایرادات بینی شما کاملا توجه کنید. به این امر کاملا دقت کنید که بینی های زیبا و دارای عملکرد طبیعی معمولا با آنچه در مدل های اینستاگرامی می بینید متفاوتند. اصولا بینی هر فرد، باید با توجه به خصوصیات ساختار استخوانی – غضروفی – پوستی همان فرد تغییر کند نه براساس طرح و مدلی که در اینترنت پیدا می کنید. براین اساس به جای اینکه حواس خود را معطوف یافتن مدل کنید، سعی کنید واقع گرا باشید.

سرما خوردگی قبل از عمل بینی

یکی از مهم ترین اقدامات قبل از جراحی بینی که افراد باید به آن توجه بسیار زیادی داشته باشند این است که از خود در برابر سرما و ابتلا به بیماری سرما خوردگی یا انفولانزا مراقبت کنند. زیرا زمانی که فرد دچار سرما خوردگی می شود ، بینی  و سینوس های او درگیر شده و باعث بروز خطرات جدی در حین جراحی می شود. از همین رو در صورت ابتلا به این عارضه پزشک انجام عمل را به بعد از بهبودی کامل شما موکول می نماید. همچنین انجام جراحی در این دوره می تواند عوارض احتمالی بیهوشی را افزایش دهد و روند بهبودی فرد را کند تر و حتی مختلف سازد.

 

اقدامات قبل از جراحی بینی

 

اقدامات قبل از جراحی بینی با دکتر مجتبی ملکی در تهران

  • انجام دستورالعمل هایی که جراح بینی برای انجام جراحی برای شما شرح می دهد ضروری است.
  • آزمایش خون قبل از عمل بینی جزو مهم ترین موارد می باشد که باید انجام شود و شامل بررسی سلول های خونی و تست های انعقادی خون می باشد. از نظر قانونی در مورد همه خانم ها، این آزمایشات باید شامل تست حامگی نیز باشد. براساس تشخیص پزشک،  آزماشات دیگری نیز ممکن است درخواست شوند. جواب آزمایشات را با خود در روز جراحی همراه داشته باشید.
  • در صورتی که پزشک تشخیص دهد برای بررسی بهتر بینی و سینوس های شما نیاز به انجام سی تی اسکن نیز هست، حتما آن را هم انجام دهید و در روز عمل با خود بیاورید.
  • یکی دیگر از اقدامات قبل از جراحی بینی که درمورد همه جراحی های زیبایی، جراح از شما درخواست می کند این است که به مرکز عکاسی پزشکی ای که به شما معرفی می کند تشریف ببرید تا عکس های مربوطه را از شما اخذ کنند. این عکس ها، بسیار مهم و به منزله نقشه جراحی دماغ شما می باشند و باید با نورپردازی های خاصی انجام شوند تا خطوط و نقاطی که در جراحی مدنظر است را به وضوح نشان دهند. هر جراح برحسب تجربه خود و تعاملی که با این مراکز دارد نوع خاصی از نورپردازی را مدنظر دارد. براین اساس صرفا به مرکزی که به شما معرفی می شود مراجعه نمایید وگرنه ممکن است ناچار شوید عکس ها را تکرار کنید.
  • از دو هفته قبل از عمل از داروهایی مانند مکمل هایی مثل روغن ماهی، ویتامین C ، ویتامین E  و داروهای گیاهی استفاده نکنید.
  • اگر به بیماری خاصی دچار هستید یا داروی خاصی استفاده می کنید به جراح بینی خود اطلاع دهید.
  • توافق کلی وجود دارد که عادت ماهانه، تاثیری بر جراحی ندارد پس اگر دچار این حالت بودید نگران نباشید.
  • شب قبل از عمل بینی استحمام کنید و خواب کامل داشته باشید. استفاده از آرامبخش های ملایم برای خواب بهتر در این شب ایرادی ندارد.
  • باید دست کم به مدت هشت ساعت قبل از عمل بینی ناشتا باشید.
  • یکی از مهم ترین اقدامات قبل از جرحی بینی که توصیه می شود این است که قایان کاندید عمل باید ریش و سبیل های خود را برای انجام این جراحی زیبایی بینی بتراشند.
  • حداقل یک ساعت قبل از عمل دماغ برای انجام هماهنگی های لازم در بیمارستان یا کلینیک زیبایی حاضر باشید.
  • روز عمل لباس راحت بپوشید.
  • در روز جراحی حتما با یکی از آشنایان یا بستگان  که توانایی مراقبت بعد از عمل را دارد به مرکز جراحی دماغ مراجعه کنید.
  • حتما مدارک شناسایی با خود به همراه داشته باشید.
  • افراد زیر 18 سال حتما باید رضایت نامه ولی خود که به خط ایشان نوشته شده باشد و مستند به امضا و اثر انگشت باشد را جهت انجام مراحل قانونی به پذیرش ارایه کنند. براساس قوانین کشوری، تمام خانم های متاهل نیز باید رضایت نامه مشابهی را از همسر خود داشته باشند.

 

اقدامات قبل از جراحی بینی

 

اقداماتی که انجام آن ها از دو هفته قبل ممنوع می باشد و فرد نباید پیش از جراحی آن ها را انجام دهد، شامل موارد ذیل می باشد :

  • استفاده از دارو های رقیق کننده

بهتر است از دو هفته قبل از دارو هایی که در دسته دارو های رقیق کننده قرار گرفته اند مانند آسپرین ، وارفاین ، پروفن و موارد این چنینی خودداری فرمایید. چرا که این دارو ها وظیفه دارند تا غلظت خون را کاهش و جریان آن را در بدن افزایش دهند، اثر این نوع دارو ها ممکن است تا یک هفته در بدن باقی بماند. علاوه بر آن لازم است بدانید مصرف این دارو ها باعث افزایش احتمال خونریزی در حین و بعد از جراحی می شود.

  • استعمال دخانیات

به طور کلی می توانیم بگویم افراد باید از دو هفته قبل از هر گونه دخانیات همچون سیگار ، قلیان ، آدامس ها و چسب های که حاوی نیکوتین می باشد اجتناب نمایند. چرا که این ماده موجب تنگ شدن رگ های خونی شده و اکسیژن رسانی به خون را با مشکل جدی رو به رو می کند.

  • مصرف الکل

از مهم ترین اقدامات قبل از جراحی بینی که دکتر مجتبی ملکی بهترین جراح بینی تهران بر روی آن تاکید بسیار زیادی دارند، عدم مصرف الکل قبل از انجام جراحی می باشد. استفاده از مشروبات الکلی موجب گشاد شدن عروق شده و احتمال خونریزی را تا حد بسیار زیادی افزایش می دهد. علاوه بر آن از آن جایی که  مصرف این نوشیدنی باعث زیاد شدن دفع ادرار و کاهش میزان آب بدن می شود می تواند عوارض و طبعات بدی را به دنبال خود داشته باشد.

  • داندانپزشکی

از آن جایی که تا 6 هفته بعد از جراحی دماغ افراد نمی توانند دهان خود را بیش از حد باز کنند ، باید هر گونه اقدام داندانپزشکی خود را از دو هفته قبل انجام دهند.

پاک کردن لاک یا ریمو ناخن کاشته شده

یکی از مهم ترین اقدامات قبل از جراحی بینی که ممکن است برخی از افراد آن را جدی نگیرند و با خود بگویند این پروسه هیچ ارتباطی به عمل بینی و غیره ندارد پاک کردن لاک یا ناخن کاشته شده می باشد. بهتر است بدانید که استفاده از لاک های تیره به خصوص رنگ های قرمز ، آبی ، مشکی و کاشت یا ژلیش ناخن می تواند کار پزشکان را در اتاق عمل با اختلال رو به رو سازند. پیش از آنکه کاشت ناخن مرسوم شود ، این مشکل با استفاده از لاک پاکن ها برطرف می شد اما امروزه ریموو کردن ناخن کاشته شده در اتاق عمل کار ساده و امکان پذیری نمی باشد. از همین رو نیاز است تا پیش از انجام عمل جراحی از داشتن لاک یا ناخن کاشته شده خودداری کنید. دلیل این امر نیز این است که در حین انجام عمل جراحی دستگاهی برای تشخیص میزان اشباع اکسیژن خون یا همان پالس اکسیمر بر روی ناخن شما قرار می گیرد که بر اساس طول موج های که ساطع می کند قادر به تشخیص میزان هموگلوبین متصل به اکسیژن می باشد. داشتن لاک به ویژه رنگ های تیره یا حتی حنا نیز می تواند در تشخیص میزان اکسیژن و کارکرد درست دستگاه اختلال ایجاد کند و پزشک به خوبی نتواند بیمار را به اصطلاح مانیتور کند که همین موضوع می تواند باعث شود تا جان بیمار در اتاق عمل به خطر افتد. همچنین آرایش کردن و استفاده از دئودرانت و رژ لب های تیره رنگ نیز به پزشک اجازه نمی دهد تا متوجه  حالت  و رنگ بیمار یا رنگ پریدگی او در زمان خونریزی شود. به همین دلیل توصیه می شود این نکته را جدی بگیرید و در روز عمل آرایش نداشته و دو ناخن از دست یا پا بدون لاک و کوتاه باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Call Now Button